banner_duurzame relatiegeschenkenDuurzaam relatiegeschenk kerst (mobiel)

Duurzaam kerstcadeau voor personeel of zakelijke relatie

Ben jij op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk voor de kerst? Een persoonlijk, bijzonder kerstcadeau waarmee je medewerkers, opdrachtgevers écht kunt bedanken? Met de Tiny-Trees geef je je relaties veel kerstgezelligheid en draag je bij aan een groenere planeet.

Kerstboom op doek met lichtjes

Duurzaam kerstgeschenk – custommade voor bedrijven

De Tiny-Trees is een kerstboom op doek met lichtjes. Een beeldschoon en duurzaam alternatief voor de traditionele kerstboom.

Het is vaak best ingewikkeld om een cadeau te vinden waarmee je iedereen een plezier doet. Smaken zijn zo verschillend. Het leuke van de Tiny-Trees is dat heel veel verschillende mensen er blij mee zijn. Want bijna iedereen houdt van kerstgezelligheid en van een mooie kerstboom.

Vrouw pakt kerstcadeau uit terwijl ze voor een kerstboom wandkleed zit

Duurzaam relatiegeschenk waar mens én milieu blij van wordt

Steeds meer mensen willen graag duurzamere keuzes maken. Ook met kerst. De Tiny-Trees hebben (in tegenstelling tot de gewone kerstboom) een Tiny Footprint. (Zie ook pagina Kerstboom en Milieu) Ze zijn ontworpen en gemaakt in Nederland, en van zeer hoge kwaliteit. Een duurzaam kerstcadeau dus. En elk jaar opnieuw, want de Tiny-Trees gaan jarenlang mee.

Duurzaam relatiegeschenk voor kerst

Relatiegeschenk op maat

De Tiny-Trees zijn alleen verkrijgbaar in de Tiny-Trees webshop. Daarnaast kunnen deze duurzame kerstbomen ook op maat gemaakt worden. Voor bedrijven, als custom made duurzaam relatiegeschenk.

Mooi oud keukentje (Piet Zwart) met een granito aanrechtblad. Erboven hangt een Tiny-Trees (kerstboom wandkleed met heel realistische foto van een kerstboom, waarop het sneeuwt). Op het aanrecht ligt een kerststol en daarnaast staat een gouden theepotje en een oranje pompoen. Heel sfeervol.

Duurzaam relatiegeschenk met logo

De Tiny-Trees kerstbomen kunnen subtiel voorzien worden van jouw bedrijfslogo.

Dit kan zowel in grote als kleinere oplage. Voor meer informatie, inspirerende voorbeelden en een sympathieke offerte, neem contact op met ontwerpster Suseela Gorter.

Duurzaam relatiegeschenk kerst

Custommade Kerstbal met logo

De Tiny-Trees kunnen ook custom-made gemaakt worden d.m.v. een kerstbal met bedrijfslogo. Dit is iets subtieler dan het drukken van een logo op het doek. Deze custommade kerstballen kunnen je relaties direct in de Tiny-Trees hangen. Met bijgeleverd kerstlintje. Subtiel én fraai. (En deze kerstballen zijn zo mooi dat ze volgend jaar kerst vast en zeker weer opgehangen worden)

kerstbal met logo (hangend in een kerstboom-wandkleed, en vastgemaakt aan de cadeauverpakking van de Tiny-Trees.
Groene kerstkaart

Duurzame kerstkaarten

Een andere optie is om een mooi kerstkaartje aan de Tiny-Trees te hangen. We hebben verschillende duurzame kerstkaarten ontworpen. Waterloos gedrukt met eco-inkt op papier waar geen bomen voor zijn gekapt. Je kunt ze zien in de Tiny-Trees webshop. Deze ecologische kerstkaarten kunnen ook op maat ontworpen worden voor bedrijven die de Tiny-Trees bestellen.

“De Tiny-Trees zijn goed in de smaak zijn gevallen bij onze relaties. We krijgen zulke enthousiaste reacties… Fijn dat je ook de bijpassende kerstkaart erbij hebt ontworpen. En dank voor alle verzendingen!”

Eco kerstkaart met retro kerstballen aan lint

Groen bezorgen

Het leukste is natuurlijk als jij de Tiny-Trees persoonlijk aan je relatie kunt geven. Maar ik kan dit duurzame relatiegeschenk ook namens jou bij jouw relaties laten bezorgen. En waar mogelijk met bezorgers per elektrische bakfiets.

groene bezorging kerst met elektrische cargo bakfiets

Blije afnemers van duurzame relatiegeschenken

Universiteit van Amsterdam, Gemeente Amsterdam, HOYA vision care, Kader Group, Trinamiek Onderwijs, Velux, All-Art, Nederlandse Reanimatieraad, Fokus Wonen, JCR Architecten.

vrouw hangt gezellig kerstboomwandkleed met lichtjes op, in een kleurrijke, vrolijke keuken.

Bijzonder kerstgeschenk met enthousiaste reacties

Organisaties die de Tiny-Trees cadeau hebben gedaan, ontvangen naderhand vaak veel foto’s van hun relaties en medewerkers. Veel mensen vinden het leuk om te laten zien hoe gezellig de Tiny-Trees bij hen staat. En dat levert heel verschillende foto’s van knusse kerstbomen op: van naturel (met alleen de verfijnde kerstlichtjes) tot over-de-top versierd met kransjes of kleurrijke kerstballen.

Aanplant van nieuwe bomen

Een deel van de opbrengst van de Tiny-Trees gaat naar Urgenda en naar MeerBomenNu voor het planten van nieuwe bomen.

Wil je meer informatie over de Tiny-Trees als duurzaam relatiegeschenk voor de kerst, neem dan contact op met Suseela Gorter, de ontwerpster van de Tiny-Trees: studio@suseela.nl of 06-11395245